Fényékszer

Kedves Vásárlóm!

Ha tetszenek az általam készített ásványékszerek, és szeretnél rendelni, keresd fel boltomat a Meska oldalán:

Fenyekszer.meska.hu

A legújabb Fényékszerek azonnal megvásárolhatók postai kiszállítással vagy Budapesten személyes átvétellel.

A Fényékszer név egy karácsony éjszakáján született sok évvel ezelőtt.

Valaha az a kislány voltam, akit elképzelni sem lehetett nyaklánc nélkül. Alkotni mindig szerettem, de az ékszerek iránti vonzódás csak sok év szünet után, már négy gyermekes anyaként ébredt fel újra bennem.

Először csak néhány barátnőmet szerettem volna megajándékozni az általam készített könyvjelzőkkel. Annyira megtetszett azonban ez a praktikus és szép kis használati tárgy, hogy nem bírtam abbahagyni az alkotást. Kísérletezni kezdtem a különféle alapanyagokkal, – így találtam rá az ásványokra. Később jött az ötlet, hogy ékszereket is készítsek, s ahogy kezdtem felfedezni az ásványokban rejlő erőt és szépséget, úgy születtek az újabb alkotások.

Első inspirálóim három gyönyörű lányom, akik időközben felnőttek. Ők segítettek a kezdeti lépéseknél, – a legnagyobbnak köszönhetek számtalan hajnalig tartó közös alkotást és jó néhány csodás ékszerfotót is. Legfőbb támogatóm pedig a párom, aki lelkesedésével, figyelmességével és ötleteivel mindig lenyűgöz, és aki mellett ragyogó nő lehetek.

Egy jól megválasztott könyvékszer kifejezi tulajdonosa személyiségét, és harmonizál a könyvvel, amelyet ékesít. Adhatod ajándékba könyv mellé vagy csak önmagában, találhatsz hozzá illő karkötőt, fülbevalót, és meglepheted vele saját magadat is. Kiváló ajándék ballagásra is diákoknak, tanároknak. A lényeg, hogy olyanhoz kerüljön, aki szereti a könyveket és a szép tárgyakat.

Alkotásaim közt a könyvjelzőkön kívül találsz karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat, ingákat és szetteket. Minden darab egyedi, saját tervezésű és kivitelezésű, sok figyelemmel és szeretettel készült. Mivel mindenből csak egy darab van, ha valami megtetszik, ne habozz megrendelni, mert nem tudom – és nem is szeretném reprodukálni. A készletet folyamatosan töltöm fel, érdemes időnként visszatérned.

Legtöbb ékszerem úgy születik, hogy meglátok egy gyönyörű ásványt, amelyikbe beleszeretek, megveszem, és elindul a fantáziám. Csak akkor alkotok, ha lelkileg kiegyensúlyozott, “fényes” vagyok, hiszen a tárgyak átveszik a rezgéseinket, nem mindegy tehát, mit fűzök, gondolok, érzek “bele” az ékszereimbe. Kizárólag olyan darabokat készítek, amilyeneket én is szívesen viselek, így egyéni ízlésem, színvilágom, vonzódásom is visszaköszön termékeimen. S mivel az ásványok hálás kis szülöttei a Földnek, munkám végeztével nemhogy fáradtabb, de energikusabb, békésebb és fényesebb leszek én magam is. Ez magyarázza, miért megy könnyen az alkotás akár hajnalig is.

Fényékszereimmel és könyvékszereimmel ragyogást, harmóniát és szépséget szeretnék adni Neked – hogy a világ fényesebb legyen.

Kívánom, hogy alkotásaimat fogadd olyan szeretettel és örömmel, mint ahogyan én elkészítettem.
Orsi
Ékszerfotók:
Újabban a fotókat is én készítem, de néhány korábbi munkámat Anna lányom, Balázs fiam illetve a párom fotózta.

 

 

Showing 1–12 of 46 results